Recette: Délicieux Boeuf bourguignon
Boeuf bourguignon. Sprinkle flour, marjoram, thyme, and pepper over beef. Pour red wine and beef broth into the skillet; stir well. Julia always said that boeuf bourguignon is nothing more than a very good beef stew.
Drain and dry the lardons and rind and reserve. With a slotted spoon, transfer bacon to a paper-towel-lined plate; set aside. Season beef generously with salt and pepper. Vous pouvez cuisiner Boeuf bourguignon utilisant 10 Ingrédients et 5 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Boeuf bourguignon
- Vous avez besoin 1 kg of boeuf gras de bonne qualité.
- Vous avez besoin 200 g of lardons.
- Vous avez besoin 4-5 of oignions.
- C'est 6 of carottes.
- Préparer 400 g of champignons.
- C'est 1 of bouteille de vin rouge.
- C'est 3 of feuilles de laurier.
- Vous avez besoin 3 cs of farine.
- Vous avez besoin of Huile d’olive.
- C'est of Bouquet garni.
Directions In a large bowl, combine the red wine, beef stock, brandy, onion, carrots, garlic, parsley sprigs, thyme, rosemary, peppercorns, cloves, allspice, and bay leaf and stir well. Boeuf Bourguignon: for the best results use a cast iron casserole pan / Dutch oven. Watch the video to see how to make that recipe. The recipe gets better once it has cool down and is warmed up again.
Boeuf bourguignon instructions de recette
- Faire revenir les lardons 3 min, ajouter les oignons coupés assez gros. Faire cuire jusqu’à ce que les oignons soient dorés. Mettre de côté.
- Dans la meme casserole, rajouter de l’huile d’olive (si nécessaire) et faire revenir le boeuf coupé en gros dés (2cm de côté). Mettre de côté.
- Dans la même casserole, mettre un peu d’huile d’olive, faire revenir les champignons.
- Jeter le tout dans une marmite, y rajouter les carottes, le bouquet garni, le laurier. Saupoudrer de farine. Recouvrir de vin (ne pas hésiter à mettre plus d’une bouteille, ni à garder un verre pour le cuistot). Faire cuire 3h. Encore meilleur le lendemain.
- Servir avec des pommes de terre en robe des champs.
For Bourguignon: Strain the meat from the vegetables and marinade; reserve marinade. Like coq au vin, its sister dish from the Burgundy region of France, beef Bourguignon is a stew of meat slowly simmered in hearty red wine along with pearl onions, mushrooms and crisp, cubed bacon. Julia Child's Beef Bourguignon (Bœuf Bourgignon in French) is a world wide loved classic for a reason. This is one recipe where you want to take your time cooking it, drinking a glass of wine or two while preparing it, and show it a lot of love. Remove the bacon with a slotted spoon.
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