Recette: Délicieux Bœuf bourguignon
Bœuf bourguignon. Heat the olive oil in a large Dutch oven. Sprinkle flour, marjoram, thyme, and pepper over beef. Pour red wine and beef broth into the skillet; stir well.
Get Boeuf a la Bourguignon Recipe from Food Network. With a slotted spoon, transfer bacon to a paper-towel-lined plate; set aside. Season beef generously with salt and pepper. Vous pouvez cuisiner Bœuf bourguignon utilisant 7 Ingrédients et 8 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Bœuf bourguignon
- Vous avez besoin 400 g of viande de bœuf.
- Vous avez besoin 2 of carottes.
- Vous avez besoin 1 of oignon.
- Vous avez besoin 2 cuillères à soupe of margarine.
- Vous avez besoin 1 of branche de thym.
- Vous avez besoin 1/2 of bouteille de vin rouge.
- C'est 1 l of d’eau.
For Bourguignon: Strain the meat from the vegetables and marinade; reserve marinade. Transfer meat to a separate medium bowl with a slotted spoon and set aside. Boeuf Bourguignon a La Julia Child. This is the classic, adapted from "Mastering the Art of French Cooking." A wonderful dish, raising the simple stew to an art form and quite simple to make -- even though the instructions look long.
Bœuf bourguignon petit à petit de recette
- Émincer l’oignon et le couper en petits dés.
- Éplucher et couper les carottes en rondelles.
- Découper la viande en cube de 2 cm.
- Dans une marmite, mettre de la matière grasse et faire revenir les oignons à feu doux.
- Ajouter les morceaux de viande et bien les faire cuire à feu fort.
- Ajouter 25 cl de vin rouge et laisser mijoter à feu doux pendant environ 30 minutes.
- Ajouter les carottes, le thym et l’eau et remettre à mijoter 1h.
- A servir bien chaud accompagné de quelques frites fraîches.
Use Simple Beef Stock, the recipe for which is posted on this site. Like coq au vin, its sister dish from the Burgundy region of France, beef Bourguignon is a stew of meat slowly simmered in hearty red wine along with pearl onions, mushrooms and crisp, cubed bacon Use a good wine here, something simple but drinkable It makes all the difference in the finished dish Boeuf Bourguignon: for the best results use a cast iron casserole pan / Dutch oven. Watch the video to see how to make that recipe. The recipe gets better once it has cool down and is warmed up again. Tender fall apart chunks of beef simmered in a rich red wine gravy makes Julia Child's Beef Bourguignon an incredible family dinner.
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