Recette: Délicieux The banana Bread
The banana Bread. In a small bowl, mash the bananas with a fork. Mix in the milk and cinnamon. In another bowl, mix together the flour, baking powder, baking soda and salt.
In a separate bowl, cream together butter and brown sugar. Stir in eggs and mashed bananas until well blended. Stir banana mixture into flour mixture; stir just to moisten. Vous pouvez cuisiner The banana Bread utilisant 11 Ingrédients et 6 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette The banana Bread
- C'est 180 g of farine.
- Préparer 1 cuillère à café of levure.
- C'est 1 cuillère à café of canelle.
- C'est 1 of pincée de sel.
- Vous avez besoin 50 g of noix en morceaux.
- C'est 60 g of beurre doux mou.
- C'est 125 g of sucre.
- Préparer 25 g of poudre d'amandes.
- C'est 1 of oeuf.
- Vous avez besoin 3 of bananes bien mûres.
- Préparer 120 ml of lait caillé (120 ml de lait + 1 cuillère à soupe de citron. Mélanger, laisser reposer 10 minutes).
I firmly believe that banana bread is something you should be able to make anytime and anywhere, with a mixer or with a fork, in a loaf pan or in a muffin tin — whenever you have a few bananas going soft and freckly. In a large bowl, stir together flour, sugar, baking soda and salt. In another bowl, combine the eggs, bananas, oil, buttermilk and vanilla; add to flour mixture, stirring just until combined. The batter for this easy-to-make banana bread is enriched with sour cream, which gives it a subtle tang and super moist texture.
The banana Bread petit à petit de recette
- Préchauffer le four à 180•C..
- Mélanger les ingrédients secs dans un saladier. Ajouter les noix concassées..
- Battre au robot le beurre et le sucre jusqu’à ce que le mélange mousse. Ajouter l’œuf et mélanger..
- Écraser les bananes à la fourchette pour en faire une purée et ajouter dans le bol du robot. Mélanger de nouveau. Verser le lait caillée et mélanger..
- Ajouter les ingrédients secs, mélanger jusqu’à incorporation totale..
- Verser dans un moule à cake et enfourner pour environ 1h, la pointe d’un couteau doit ressortir sèche.
In order to avoid this quick bread becoming tough and chewy, don't overmix the batter. In a large bowl, whisk together flour, sugar, baking soda, and salt. In a medium bowl, whisk together banana, melted butter, eggs, and vanilla. Baked Year-round and Shipped to Your Doorstep. Perfect Gifts for Birthdays, Holidays and More.
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