Recette: Savoureux Pain au raisin 🍇

Pain au raisin 🍇. Pain au raisin translates to bread with raisins, but you may have also seen it referred to pain au raisin escargot, because of the snail-like shape of the little individual pastries. The dough rises and is folded and refrigerated several times as you would when making croissants, in a process called lamination—it's what helps create those flaky layers. If you're new to making pastries, this classic recipe is an ideal one to start with.

Pain au raisin 🍇 Then put the flours, yeast, sugar and salt in a bowl of a food processor and pulse to combine. Then pulse once or twice just to mix together. These light, flaky Pain Aux Raisins are a quick and easy French pastry your whole family will love! Vous pouvez cuisiner Pain au raisin 🍇 utilisant 7 Ingrédients et 6 instructions. Voici comment vous réalisez ça.

ingrédients de la recette Pain au raisin 🍇

  1. Préparer 1 of rouleau de pâte feuilletée.
  2. Préparer 1 of poignée de raisins 🍇.
  3. C'est 250 ml of crème pâtissière vanille maison c’est mieux☺️.
  4. C'est 20 g of sucre.
  5. Vous avez besoin 20 cL of d’eau.
  6. Vous avez besoin 1 of sachet de sucre vanillé.
  7. Préparer 10 g of beurre 🧈.

This easy French recipe uses creamy custard, golden raisins, and a flaky puff pastry for a delightful treat! This Pain Aux Raisins recipe will make your kitchen smell like a classic French Patisserie! These melt in your mouth pastries are so easy to make and will bring a smile to anyone's face. Add the sugar in the opposite corner of the bowl.

Pain au raisin 🍇 petit à petit de recette

  1. Étaler votre pâte, tartiner de crème pâtissière et parsemer de raisin 🍇.
  2. Rouler Fermement votre pâte est enroulé là dans du film alimentaire. Réserver 20 minutes au congélateur pour faciliter la découpe.
  3. À l’aide d’un couteau bien aiguisé couper des tronçons d’environ 1 cm.
  4. Avec les 20 g de sucre et les 20 cl d’eau préparer un sirop. Réserve.
  5. Faites fondre le beurre et incorporer le sachet de sucre vanillé. badigeonner les pains au raisin avant de les enfourner 20 minutes à 180°.
  6. À la sortie du four badigeonner les pains au raisin du sirop ce qui donnera un aspect brillant et appétissant☺️👍🏽.

Listen and learn how to say Pain aux Raisins correctly (French viennoiserie) with Julien, "how do you pronounce" free pronunciation audio/video tutorials. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. To get the full recipe go to https://brunoalbouze.comR. Pain aux raisins (French pronunciation: [pɛ̃ o ʁɛzɛ̃] ()) or escargot (pronounced ()) is a spiral pastry often eaten for breakfast in France. Its names translate as "raisin bread" and "snail", respectively.

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