Recette: Savoureux The Banana Bread

The Banana Bread. In a small bowl, mash the bananas with a fork. Mix in the milk and cinnamon. In another bowl, mix together the flour, baking powder, baking soda and salt.

The Banana Bread In a separate bowl, cream together butter and brown sugar. Stir in eggs and mashed bananas until well blended. Stir banana mixture into flour mixture; stir just to moisten. Vous pouvez cuisiner The Banana Bread utilisant 9 Ingrédients et 8 instructions. Voici comment vous réalisez ça.

ingrédients de la recette The Banana Bread

  1. Vous avez besoin 210 g of farine.
  2. Préparer 2 of oeufs.
  3. C'est 130 g of beurre.
  4. Préparer 75 g of sucre.
  5. Vous avez besoin 4 of bananes.
  6. C'est 1 of sachet de levure chimique.
  7. Vous avez besoin 1 of pincée de sel.
  8. Vous avez besoin 100 g of petites de chocolat.
  9. Préparer of Vanille / Rhum.

I firmly believe that banana bread is something you should be able to make anytime and anywhere, with a mixer or with a fork, in a loaf pan or in a muffin tin — whenever you have a few bananas going soft and freckly. In a large bowl, stir together flour, sugar, baking soda and salt. In another bowl, combine the eggs, bananas, oil, buttermilk and vanilla; add to flour mixture, stirring just until combined. The batter for this easy-to-make banana bread is enriched with sour cream, which gives it a subtle tang and super moist texture.

The Banana Bread instructions de recette

  1. Fouetter les oeufs avec le sucre pour blanchir le mélange.
  2. Ajouter deux des quatres bananes préalablement écrasées.
  3. Faire fondre le beurre et l'ajouter à la préparation.
  4. Mélanger la farine, la levure, le sel et ajouter le tout au mélange oeuf/sucre/banane/beurre.
  5. Ajouter la vanille et le rhum selon votre goût.
  6. Couper les deux bananes restantes en petits morceaux et les ajouter avec les petites de chocolat à la préparation.
  7. Mettre du papier sulfurisé dans un moule à cake (cela évite de beurrer le moule et c'est plus facile pour démouler) et verser le mélange.
  8. Cuire 45min à 180°C.

In order to avoid this quick bread becoming tough and chewy, don't overmix the batter. In a large bowl, whisk together flour, sugar, baking soda, and salt. In a medium bowl, whisk together banana, melted butter, eggs, and vanilla. Baked Year-round and Shipped to Your Doorstep. Perfect Gifts for Birthdays, Holidays and More.

Comments

Popular posts from this blog

moyen le plus simple de faire Délicieux Poêlée de doigts et croix d Halloween (panais pommes de terre patate douce navet saucisses)

Recette: Savoureux Krampouezh (Crêpes)

Recette: Appétissant Mortadelle maison